info@ataneamt.ro
str. Alexandru cel Bun, nr. 28, Piatra Neamt, jud. Neamt

Urmariți-ne pe:

Camera special amenajata pentru audierea minorilorToate instantele din judetul Neamt detin incaperi pentru audierea minorilor

ianuarie 15, 20220

Asociația Excelsior Neamț (fosta Asociație a Tinerilor Avocați Neamț) are deosebita plăcere să aducă la cunoștință finalizarea proiectului – amenajarea camerelor de audiere a minorilor din cadrul instanțelor județului Neamț.

 

Amenajarea camerei de audiere de la Judecătoria Târgu-Neamț reprezintă punctul final al proiectului. Astfel instanțele din județul Neamț devin primele din țară care dețin încăperi ce asigură toate condițiile necesare pentru un act de justiție delicat ce implică minori aflați în situații dificile de viață.

„Mulțumiri speciale adresăm sponsorului principal Vitamin Aqua, fără de care realizarea proiectului nu ar fi fost posibilă și conducerii Tribunalului Neamț ce ne-a sprijinit. Mulțumim colegilor, designerilor și celorlalți sponsori care ne-au fost alături în realizarea acestui proiect” .

https://www.stiri-neamt.ro/minorii-audiati-in-instantele-din-neamt-intr-un-cadru-prietenos-foto/?fbclid=IwAR3llWRhM2feoiuPT-dNnMQvjDvUGjLUJHYPjKFMFHKQlquWMNodSffsMTw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

logo asociatia tinerilor avocati neamt
str. Mihai Eminescu, bl. 39, ap. 1, Piatra Neamt, jud. Neamt
0742 154 667
0746 677 919
info@ataneamt.ro

Urmariți-ne pe:

CONSULTANTA GRATUITA

Asociatia Tinerilor Avocati Neamt este constituita ca persoana juridica de drept privat, neguvernamentala, de utilitate publica, apolitica si cu caracter non-profit.

© ataneamt.ro – Asociatia Tinerilor Avocati Neamt | CIF: 26809227