info@ataneamt.ro
str. Alexandru cel Bun, nr. 28, Piatra Neamt, jud. Neamt

Urmariți-ne pe:

Family LawNoutati LegislativeA treia realizare Excelsior: cameră pentru audierea minorilor la Judecătoria Bicaz

decembrie 27, 20200
https://ataneamt.ro/wp-content/uploads/2020/12/WhatsApp-Image-2020-12-27-at-16.19.53.jpeg

 

 A III – a picatură într-un ocean 

Asociația Excelsior Neamț (ex. Asociația Tinerilor Avocați Neamț) are deosebita plăcere de a vă aduce la cunoștință finalizarea etapei a III – a parte a proiectului ,,Amenajarea unor spații cu destinație specifică pentru audierea minorilor din cadrul instanțelor de pe raza Județului Neamț”, respectiv amenajarea unei astfel de camere la Judecătoria Bicaz.
Echipa implicată în acest proiect (Av. Anca Florea, Av. Andrei Nica, Av. Catalin Costea) mulțumește pe această cale sponsorilor care au făcut posibilă această realizare; președintelui Tribunalului Neamț – doamna judecator Cristina Florea; președintelui Judecătoriei Bicaz doamna judecator Rodica Andrieș și designerilor noștri, Ilinca și Olivian Bezem. 
Până în acest moment am amenajat astfel de camere pentru audierea minorilor, (activitate esențiala in cauzele ce implica minori cu varsta in general de peste zece ani), la Tribunalul Neamț, Judecătoria Piatra Neamț și acum la Judecătoria Bicaz.
Sperăm ca pe viitor, cu ajutorul sponsorilor și al conducerii instanțelor să ne ducem la capăt proiectul prin amenajarea unor astfel de camere și la Judecătoria Roman și Judecătoria Tg. Neamt.
Datorita acestui proiect, instanțele din Neamț sunt singurele din țară (cu exceptia Tribunalului Arad), care beneficiază de astfel de spații special amenajate, unde minorii angrenați in diferite litigii de familie pot fi audiați in condiții cât mai prietenoase, fără a-i supune unui stres suplimentar la contactul cu sistemul judiciar românesc.

 

 

https://mesagerulneamt.ro/2020/12/a-treia-realizare-excelsior-camera-pentru-audierea-minorilor-la-judecatoria-bicaz/?fbclid=IwAR2BX11m5ZArQH6KNan3y1m4s5-hi6s8pUhwrrNT_Ep6RSRgSjYb4axiA5Q

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

logo asociatia tinerilor avocati neamt
str. Mihai Eminescu, bl. 39, ap. 1, Piatra Neamt, jud. Neamt
0742 154 667
0746 677 919
info@ataneamt.ro

Urmariți-ne pe:

CONSULTANTA GRATUITA

Asociatia Tinerilor Avocati Neamt este constituita ca persoana juridica de drept privat, neguvernamentala, de utilitate publica, apolitica si cu caracter non-profit.

© ataneamt.ro – Asociatia Tinerilor Avocati Neamt | CIF: 26809227